وبسایت تست در ستاد ساماندهی ثبت شده و تمامی مطالب سایت تابع قوانین کشور می‌باشد.

مدافع خمامی حرم حضرت زینب (س) در سوریه به شهادت رسید+ عکس

شهدا 19 آذر 1394 634 بازدید 0 دیدگاه
کلنا عباسک یا زینب (س)

مدافع خمامی حرم حضرت زینب (س) در سوریه به شهادت رسید+ عکس

 

پاسدار شهیدحبیب روحی در حین انجام ماموریت مستشاری در سوریه به شهادت رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خوبان خبر ،پاسدار رشید اسلام «حبیب روحی» یکی از تکاوران نیروی دریایی سپاه در ایام ماه صفر در دفاع از حرم حضرت زینب (س) به دست تروریست‌های تکفیری به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

این شهید والامقام  اولین شهید مدافع حرم خمامی بوده که برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) به درجه شهادت رسیده است.

شهید روحی، اهل روستای چوکام خمام و متولد سال 1361ست. از این شهید بزرگوار سه فرزند به یادگار مانده که کوچک ترین آن ها دو ماهه است.

مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید بزرگوار متعاقباً اعلام می‌شود.

سایت خبری تحلیلی خوبان خبر ، عروج ملکوتی شهید حبیب روحی را خدمت مقام معظم رهبری، مردم شهید پرور بخش خمام و خانواده معزز ایشان تبریک و تسلیت عرض می نماید.

یادش گرامی و راهش پررهرو باد…

photo_2015-12-08_23-33-55

مدافع خمامی حرم حضرت زینب (س) در سوریه به شهادت رسید+ عکس

شهید حبیب روحی به جمع شهدای مدافع حرم گیلانی پیوست+ جزییات

 
shahid roohi

شهید حبیب روحی چوکامی اهل خطه خمام استان گیلان و از پاسداران سپاه بود که حین عملیات مستشاری در سوریه به شهادت رسید.

به گزارش خبرنگار سرویس ایثار و مقاومت ۸دی، استان ولایتمدار گیلان یک بار دیگر شهید هدیه داد و یکی از فرزندان غیور خود را در راه دفاع از حریم اهل بیت(س) به خداوند تقدیم کرد.

شهید حبیب روحی چوکامی اهل خطه خمام استان گیلان و از پاسداران سپاه بود که حین عملیات مستشاری در سوریه به شهادت رسید.

shahid roohi

از این مدافع حرم بزرگوار سه یادگار به جا مانده است که کوچکترین آنها فقط ۲ماه دارد.

روابط عمومی سپاه قدس گیلان خبر داد که مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید بزرگوار متعاقباً اعلام می‌شود.

گفتنی است که پس از شهیدان علیزاده، عطری، خوشه بر، طاهر نیا و سیرت نیا، حبیب روحی ششمین فرزند گیلان است که در راه اهل بیت تقدیم شده است.

لازم به ذکر است نبرد و جنگ نیابتی ایران و آمریکا روز به روز در سوریه حساس تر و خطرناک تر می شود و در این راه الحمدالله و به حول قوه الهی رزمندگان و مدافعان حرم گیلانی همچون سالهای جنگ ایران و عراق در ۸ سال دفاع مقدس پیشقدم شده اند و راه بزرگمردانی همچون قلی پور و املاکی و خوش سیرت و خلوص دهقانپور و حمیدیان را ادامه می دهند.

باید اشاره کرد شایسته است ما مردم گیلان نیز با حضور هرچه گسترده تر خود در مراسم تشییع این شهید مدافع حرم حضرت زینب(س) حمایت خود را از راه و اهداف این بزرگواران ابراز کنیم و در این مسیر با آنان هم قدم و همراه شویم و این عزیز را در راه رسیدن به لقاء الله بدرقه نماییم.

شایسته است گیلانیان حضور گسترده خود در مراسم مدافع حرم گیلانی شهید سیرت نیا را تکرار کنند و خود را اولا در درد و غم خانواده شهید حبیب روحی و سپس در درد و غم همرزمان این بزرگوار شریک نمایند و همچنان به آمریکا ایادی اش نشان دهند که مردم ایران هیچ گاه راه و رسم شهدا را فراموش نخواهند کرد و همچون همیشه آماده و گوش به فرمان رهبر خود هستند.

 

 

0 ستاره توسط 0 نفر

آهنگ های پیشنهادی

دیدگاه خود را بگذارید

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
به کانال تلگرام سایت بپیونید
ورود